Jämijärven kappeliseurakunta ~ pieni ja lähellä ihmistä

Jämijärven kappeliseurakunta rajoittuu maantieteellisesti Jämijärven kunnan alueelle Pohjois-Satakunnassa Kankaanpään ja Ikaalisten välissä Pirkanmaan ja Satakunnan rajamailla. Jämijärven kappleiseurakunta kuuluu Kankaanpään seurakuntaan, joka kuuluu Porin rovastikuntaan.

Kun tarvitset seurakunnan palveluita, voit ottaa yhteyttä:

Kirkkotie 14 a
38800 JÄMIJÄRVI

puh. 0400919118

Seurakuntatoimisto auki

TI 9-15

TO 15-17 (Kappalainen paikalla)

SEURAKUNTATIETOJA TÄSTÄ LINKISTÄ

ILMOITA LAPSESI PÄIVÄKERHOON

LUKUVUODEKSI 2019-2020

Tervetuloa viettämään iloisia hetkiä seurakunnan päiväkerhossa!

Kerhossa opitaan kaveritaitoja, tutustutaan Taivaan Isään kertomuksin,

lauluin ja leikein, harjoitetaan kädentaitoja mm. askarrellen ja maalaten,

leivotaan, ja puuhaillaan monenmoista mukavaa yhdessä.

Syksyllä alkaviin kerhoihin voivat tulla mukaan vuosina 2014-2016 syntyneet lapset.

Ilmoita lapsesi lastenohjaaja Virpi Haville puh. 040 8049 646 tai virpi.havi@evl.fi 7.5. mennessä.

PISARA –leiri varkkareille

Pisara on kaikkien aikojen suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää.

Yhdessä tehden koemme iloa, kohtaamme pyhän ja rakennamme rauhaa. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt teltassa nukkuen.

Lähde mukaan! Ilmoittaudu Virpille 7.5. mennessä virpi.havi@evl.fi tai 040 8049646.

Vanhan pappilan päiväleiri

Vanhassa pappilassa vietetään kesäisiä leiripäiviä kavereiden kanssa yhdessä puuhaillen 18.-20.6. Leiri on tarkoitettu pääasiassa 1-4-luokkalaisille. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä Virpille.

Kankaanpään seurakunnan muun varkkarileiritarjonnan löydät osoitteesta mercyjunior.fi.

Seurakunnan tapahtumia