Papis

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Kappalaispappila Alun perin seurakunnan kappalaisen virkataloksi rakennettu pappila sijaitsee kauniilla paikalla Ruokojärven rannalla. Pappila muutettiin v. 1978 tehdyn peruskorjauksen yhteydessä lapsi - ja nuorisotyön toimitilaksi. Nykyisin "Papis" on seurakunnan nuoriso ja lapsityöntyön tukikohta.

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Kerho (Perhekerho)