Tule mukaan toimintaan!

Kankaanpään seurakunnasta löydät monipuolista toimintaa kaikenikäisille, vauvoista vanhuksiin. Erilaisia ryhmiä, kerhoja ja kuoroja kokoontuu seurakunnissa säännöllisesti. Löydä itsellesi sopiva ryhmä. Myös vapaaehtoisille löytyy monenlaista vastuutehtävää, ota rohkeasti yhteyttä!

KUTSUN SINUT KAPPELI-ILTAAN

Ei elokuuta ilman Elomissiota!  Näin on ollut jo kohta 40 vuoden ajan.  Elomissio on tänä kesänä 12 – 17.8.2018.  Tilaisuudet ovat joka ilta klo 19.00 hautausmaapuiston keskellä Kankaanpään Kappelissa.  Jokaisena iltana lauletaan yhdessä hengellisiä lauluja, kuullaan musiikkivierasta ja kiintoisia kankaanpääläisnuorten ja puhujavieraiden puheita.  On myös rukousta ja mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun, sielunhoitoon ja tukeen.

Elomission illat ovat myös erinomainen mahdollisuus esittää henkilökohtainen kutsu jollekin sukulaiselle, tuttavalle, ystävälle tulla tilaisuuteen ja tarjota kyytiä ja tilaisuuskumppanuutta.  Voi osallistua yhteen tai useampaan iltaan.  Kun sana puhuu ja puhuttelee, ei olisi ihme vaikka syntyisi voimakaskin sanannälkä.  Suurinta on se, että ”usko tulee kuulemisesta ja kuulemisen synnyttää Kristuksen sana”.

Kutsun Sinut Elomission tilaisuuksiin ja rukoilemaan iltojen puolesta.

Keijo Rainerma