Kankaanpäässä diakoniatyöntekijä on tavattavissa seurakunnan toimistolla Keskuskatu 51b pääsääntöisesti joka arkipäivä klo 9-11. Diakoniatyöntekijällä on mahdollisuus myöntää harkintansa mukaan esimerkiksi lahjakortti ruokakauppaan. Varaudu tapaamiseen ottamalla mukaan tiliote ja/tai päätös toimeentulotuesta.

Voit tavata diakoniatyöntekijän myös Honkajoella (Anne Kokko ja Kaisa Päivärinta), Jämijärvellä (Saila Kuuskoski), Karvissa (Anne Kokko) tai Siikaisissa (Kaisa Päivärinta). Sovi tapaaminen etukäteen, Yhteystiedot-sivulta löydät numerot ja sähköpostiosoitteet.

Kankaanpään Leipäkirkko ja SPR jakavat viikoittain ruoka-apua Kankaanpäässä. Honkajoella Leipäkirkko on maanantaisin klo 10 ja Karviassa tiistaisin klo 10. Tarkemmat ajankohdat ja osoitteet näet sivustolta www.ruoka-apu.fi

Sana diakonia on kreikkaa ja tarkoittaa palvelua. Diakonia perustuu sekä Raamatun opetuksiin lähimmäisenrakkaudesta että alkukirkossa vakiintuneeseen tapaan huolehtia vähäosaisista.

Diakoniatyön blogisivulle löydät tästä. Sieltä löydät mm. Kankaanpään Leipäkirkon järjestäjän päivämäärän mukaan.

Tule palveltavaksi tai vapaaehtoiseksi palvelijaksi.

 

Lue uusi Diakonia+- lehti, tästä linkistä.

Toisinaan arki ei sujukaan kuin tanssi. Onneksi apua on tarjolla. Hiertääkö työpaikallasi? Tai oletko ilman työtä? Huolestuttaako rahatilanteesi? Aiheuttaako asuminen murheita? Tutustu avun muotoihin. Lisää tietoa löydät oman seurakuntasi sivuilta.   Arjen ongelmat

Onko perhettänne kohdannut suru, vakava sairaus tai kuolema? Otamme osaa. Seurakunnan työntekijät ovat kuulolla kun haluat jonkun keskustelukumppaniksi tai vain vierellesi tämän kaiken keskelle. 

Suru, kriisi

Talousongelmissa kannattaa ensin ottaa yhteyttä sosiaalitoimistoon. Voit ottaa yhteyttä myös kunnan velkaneuvojaan. Neuvonta on maksutonta.

Talousapua ja -neuvontaa