Virkatodistuksen ns. elää-todistuksen saat heti virastolta suoraan tai se toimitetaan postitse. Hinta on 9 € + toimitusmaksu 5,50€.

Virkatodistusta sukuselvitystä varten tiedot kerätään eri lähteistä ja niistä kirjoitetaan kooste manuaalisesti tietokoneella. Sukuselvityksen toimitusaika vaihtelee päivästä viikkoon.

Virkatodistuksen hinta on joko 9,00 € tai 30,00 €, riippuen siitä, mistä ja mitä tietoja todistukseen tulee. Jos virkatodistus halutaan postitse, tulee lisäksi toimitusmaksu 5,50 €. Sähköpostitse toimitettavan virkatodistuksen toimitusmaksu on myös 5,50€

Virkatodistusmaksut perustuvat Suomen ev.lut.kirkon yhteiseen hinnastoon.

 

Sukututkimusta varten tehdyn virkatodistuksen toimitusaika on aina pidempi kuin muiden virkatodistusten ja se on useampi kuukausi. Sukututkimukset on hyvä pyytää kirjallisena.

Sukututkimukset hinnoitellaan tarkemmin siihen kuluvan ajan mukaan ja sen perusmaksu on 30 €/h. Mikäli todistuksen laatimiseen kuluu enemmän aikaa kuin 30 min, veloitetaan lisämaksua 15 €/jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Laskutus- ja toimitusmaksu on 5,50 €.

Tästä linkistä voit tilata virkatodistuksen

muistathan merkitä koskeeko tilaus Kankaanpään, Honkajoen vai Jämijärven kirjoja.

Tämä lisäys tarvitaan vanhojen kirkonkirjojen vuoksi.