Kankaanpään seurakuntaan haetaan kanttoria 

Kankaanpään seurakunta hakee kanttoria muuta kirkkohallituksen hyväksymää tutkintoa edellyttävään kanttorin virkaan (nk. C-virka). Otamme huomioon kaikki pätevyydet. 

Kankaanpään seurakuntaan kuuluvat lisäksi Honkajoen ja Jämijärven kappeliseurakunnat, sekä Siikaisten ja Karvian alueet. Seurakunnassa on neljä kanttorin virkaa ja seurakuntamuusikko, haettavan viran painopiste (noin 50%) on Jämijärven kappeliseurakunnan alueella, tehtäviä on koko Kankaanpään seurakunnan alueella. Erityisenä tehtävänä on Toivon Torstain lauluryhmän ja yhtyeen harjoittaminen ja johtaminen.  

Kanttorin viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6. luvun 28 §:ssä. Työ sisältää musiikkia ja kuorotyöskentelyä kaikenikäisten kanssa. Toivomme valittavalta hakijalta hyviä perustaitoja urkujen- ja pianonsoitossa sekä esilaulutehtävissä. Katsomme eduksi erilaisten musiikki-instrumenttien hallinnan, monipuolisen muusikon profiilin ja avoimen ja ennakkoluulottoman työotteen. Työskentely vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä toimistotyön hallintaa. 

Viran kelpoisuusvaatimus on määritelty kirkon säädöskokoelmassa numero 135. Virka täytetään 1.1.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan). 

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 502 mukainen 2474,71–2822,71 työkokemuksesta riippuen. Virassa on 6 kk:n koeaika. Virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus. 

Hakuaika päättyy 4.11. 2022 klo 13 mennessä. Haastatteluun valitut kutsutaan haastatteluun ja soittonäytteeseen viikon 45 loppupuolella. Haastattelu ja soittonäyte on torstaina 17.11.2022. 

Lisätietoja antaa: 

Johtava kanttori Risto Raikaslehto   

p. 044 7133 541 (risto.raikaslehto@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkoherra Mika Kyytinen 

p. 044 7133 500 (mika.kyytinen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

hakemukset toimitetaan 

sähköpostitse henkilöstöpäällikkö Hannamari Kekkoselle hannamari.kekkonen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai postitse osoitteella: 

 

Kankaanpään seurakunta 

Hannamari Kekkonen 

Keskuskatu 51b 

38700 Kankaanpää 

kuoreen merkintä ”hakemus kanttorin virkaan”