SEURAKUNNAN VIRALLINEN SÄHKÖPOSTIOSOITE on muuttunut.

Uusi osoite on kankaanpaan.seurakunta@evl.fi

SEURAKUNTATIETOJAMME

Kerhojen haut Kankaanpään osalta käynnissä! klikkaa tästä!

RETKI JYVÄSKYLÄÄN TI 11.6.

Lähtö klo 7.30 Honkajoen srk-koti (matka on ajateltu kahdelle bussille, jos tulee yksi niin lähtöaika aikaistuu)

7.30 Kankaanpään linja-autoaseman yläparkista

7.50 Jämijärven srk-koti

Matkan kulku:

Paluu n. 20.30

*Aamukahvit juomme Kitusen Kievarissa Virroilla. Matkalla pysähdymme oppaan johdolla katsomaan Petäjäveden vanhaa puukirkkoa. Vuonna 1765 rakennettu kirkko on keski-suomalaisten miesten taidonnäyte hirsirakentamisesta. Kirkko on yksi Suomen seitsemästä Unescon maailmanperintökohteista.

* Matka jatkuu Jyväskylän Kristilliselle opistolle, jossa kuulemme talon

toiminnasta ja ruokarukouksen saattelemana nautimme lounaan.

*Jyväskylän keskustassa vierailemme Suomen Käsityömuseossa, jossa omatoimisesti tutustumme arjen ja juhlan käsitöihin. Museossa on myös museokauppa. Jyväskylän kaupunkiin tutustumme paremmin oppaan johdolla kaupunkikierroksella. Linja-autosta katsellen saamme nähdä kaupunkia ja kuulla sen asukkaista ja elämänmenosta. Mikäli matkallemme lähtee kaksi linja-autoa niin museo ja kaupunkikierros vuorottelevat.

* Iltapäivän kahvit juomme Viherlandiassa, joka on puutarhakeskus. Kahvin lomassa on hetki aikaa tehdä kukka- ja puutarhaostoksia. Kotimatkalle lähdettäessä takaamme vielä makoisan ja hyvän mielen käymällä Pandan tehtaanmyymälässä. Tehtaassa valmistuu makoisat suklaat ja pehmeät lakritsit.

Matkan hinta on 42€ ja maksu kerätään bussissa.

Matkanvetäjinä toimivat diakoniatyöntekijät.

Ilmoittautuminen alkaa ti 21.5. klo 9.00 p. 040 8049643 Saila Kuuskoski

Ilmoittautuminen päättyy ti 4.6., jonka jälkeen kannatta vielä kysellä jäljellä olevia paikkoja.

Järj. Kankaanpään seurakunnan diakonityö

KANKAANPÄÄ

Lähetyksen kirpputori: Torikatu 7. Avoinna ma-pe 10-17, la 10-13.

Keskiviikkoisin Kahvikirppis Veneskosken Koululla klo 14-18 (Toukokuulle asti)

Wanha Kappelin vuorot 3.6 - 2.8. varaus virastolta tai Tuomolta

Ke 22.5. klo 18 Kirpputoriväen virkistyspäivä Hakoniemessä

To 23.5. klo 9 Torikojulla makkaraa, pullaa ja kahvia, mahdollisuus keskusteluun, Kankaanpään seurakunta ja Satakunnan kansanlähetys, klo 11 Lähetys cafe

Su 26.5. klo 10 Messu, Talviriparin konfirmaatio, Kyllönen, J.Erkkilä, Rainerma, Evans

Ti 28.5. klo 18 Seurat Kaharilla Kiparinkatu 12, Iivonen

To 30.5. Kirkkopyhä 70 v täyttäville klo 10 Sanajumalanpalvelus Nyman, Rainerma, Raikaslehto, Kirkkokuoro

Su 2.6. klo 10 Messu, kesätyöntekijöiden siunaaminen, Lammi, Rainerma, Evans, kirkkokahvit, klo 11.30 Liisa Juhantalon "hartauskuvia" näyttelyn avaus.

Su 9.6. klo 16 Tapani Kansan konsertti säestäjänä Mikko Helenius, vapaaehtoinen ohjelma 20€

DIAKONIA PÄIVYSTYS
Kankaanpäässä tiistaista-torstaihin klo 9-11

Lapset

Maanantaisin  klo 17 Junnusäbä Movella

Tiistaisin ja Torstaisin klo 9.30 Perhekerho papiksella

Nuoret

Torstaisin klo 17 sähly Movella, klo 18.30 Raamis Papiksella, Kyllönen

Kuorot kirkossa

ei kuoroja

Kuollut

Marja-Liisa Niemenoja 79 v.

Sirkku Irene Heinonen 62 v.

Kastettu

Jadessa Alexandra Kauppinen

HONKAJOEN KAPPELISEURAKUNTA

Kiitos lahjoittajille, talkoolaisille ja vappujuhlassa mukana olleille!

Honkajoen päiväkerhot ensi syksynä maksuttomia. sis. välipalan

Ensi syksyn Hjoen päiväkerhoon ilmoittautuminen on käynnissä.

VIELÄ ON TILAA!

Kerhoja järjestetään 3v, 4v ja 5-vuotiaille lapsille seuraavasti:

3v kerho ma klo 9-11,

4v kerho ke klo 9-11,

5v kerho ti ja to klo 8.30-11.15.

Lapsen voi ilmoittaa 3v kerhoon, jos hän täyttää 3v v2019 aikana. Kerhot alkavat elokuussa. Mahdollisesta tulevasta kerhomaksusta päättää Kpään kirkkoneuvosto 8.5.2019 kokouksessaan.

Lisätietoja kerhoista ja kerhopäivistä saa Tuijalta puh. 040-197 8518. Ilmoittautumislomakkeita on myös Hjoen srk-talon eteisen pöydällä.

Ti 21.5. Lähetyskerhon retkipäivä

Ke 29.5. klo 17 Koulutielle siunaaminen kirkossa

Su 26.5. klo 18 Iltakirkko, Lampinen, R.Raikaslehto

To 30.5. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa Iivonen, Evans

Su 2.6. klo 10 Messu Lampinen, Haavisto

Ti. 11.6. Retki Jyväskylään. Lisätiedot ylempänä

Pekka Einar Seppälä 71v.

JÄMIJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA

ILMOITA LAPSESI PÄIVÄKERHOON VIELÄ TILAA!

LUKUVUODEKSI 2019-2020

Tervetuloa viettämään iloisia hetkiä seurakunnan päiväkerhossa!

Kerhossa opitaan kaveritaitoja, tutustutaan Taivaan Isään kertomuksin,

lauluin ja leikein, harjoitetaan kädentaitoja mm. askarrellen ja maalaten,

leivotaan, ja puuhaillaan monenmoista mukavaa yhdessä.

Syksyllä alkaviin kerhoihin voivat tulla mukaan vuosina 2014-2016 syntyneet lapset.

Ilmoita lapsesi lastenohjaaja Virpi Haville puh. 040 8049 646 tai virpi.havi@evl.fi 7.5. mennessä.

PISARA –leiri varkkareille

Pisara on kaikkien aikojen suurleiri Partaharjulla 24.-29.7.2019 10-14-vuotiaille tytöille ja pojille. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää.

Yhdessä tehden koemme iloa, kohtaamme pyhän ja rakennamme rauhaa. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt teltassa nukkuen.

Lähde mukaan! Ilmoittaudu Virpille 7.5. mennessä virpi.havi@evl.fi tai 040 8049646.

Vanhan pappilan päiväleiri

Vanhassa pappilassa vietetään kesäisiä leiripäiviä kavereiden kanssa yhdessä puuhaillen 18.-20.6. Leiri on tarkoitettu pääasiassa 1-4-luokkalaisille. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä Virpille.

Kankaanpään seurakunnan muun varkkarileiritarjonnan löydät osoitteesta mercyjunior.fi.

Ke 22.5. klo 13 Kylvöjen
siunaus Tykköön kylätalolla, Rainerma, Havi

To 23.5. klo 9.30 Avoin päiväkerho, vanha pappila

klo 10 Toivontupa, srk koti, Evans, Kuuskoski

Su 26.5. klo 10 messu kirkossa, Nyman, R.Raikaslehto

Ke 29.5. klo 13 Raamattupiiri srk kodilla, Iivonen

To 30.5. klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa, Kyllönen, Havi

Kuollut

Hannu Aatos Sauvaniemi 71v.