Kankaanpää

sijaitsee Satakunnan maakunnassa.  Kankaanpään seurakunta kuuluu Turun arkkihiippakuntaan ja Porin rovastikuntaan. Jäseniä seurakunnassa on n. 9 800 ja Kankaanpään kaupungissa n. 11 600.

Kankaanpää kuului aikaisemmin Ikaalisiin, johon kuuluvaksi saarnahuonekunnaksi se muodostettiin vuonna 1737. Omaksi seurakunnakseen Kankaanpää tuli vuonna 1841, ja siitä on myöhemmin erotettu Hongonjoki (nyk. Honkajoki) ja Karvia. 1930-luvulla rautatien rakentaminen ja varuskunnan perustaminen Kankaanpäähän edistivät Kankaanpään nousua seutunsa monipuoliseksi palvelukeskukseksi. Kankaanpää tuli kauppalaksi vuonna 1967 ja muuttui kaupungiksi vuonna 1972.

Toimistomme sijaitsevat: Keskuskatu 51 b, Kankaanpää.

Hakoniemen leirikeskus tarjoaa

Hakoniemessä on majoitustilaa yhteensä 58 hengelle, kokous- ja ravintolatilat sekä saunatilat takkahuoneineen ja pienoiskeittiöineen.

Leirikeskus on ympärivuotisessa käytössä.

Se on suosittu perhejuhlien pitopaikka.

Hakoniemi on osoittautunut myös toimivaksi koulutus- ja kurssipaikaksi.

Ruoka- ja kahvitarjoitlut ovat räätälöitävissä, omien toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä Pirjo Rantaseen, p. 044 7133553 tai sähköpostilla pirjo.rantanen@evl.fi

talousjohtaja
Honkajoen kappeliseurakunta Jämijärven kappeliseurakunta Kankaanpään seurakunta