Honkajoella hautausmaita on kaksi; kirkkohautausmaa sekä kappelihautausmaa.

Kirkkohautausmaa sijaitsee kirkon ympärillä; Kauppatie 2. Käytössä on vanhat sukuhaudat, joihin voidaan haudata arkkuja sekä uurnia. Lisäksi alueelta löytyy erillinen uurnahauta-alue sekä muistokivi muualle haudatuille.

Sankarihautausmaa on myös kirkon vieressä.

Kappelihautausmaa sijaitsee hieman sivummalla; Jokihongontiellä.  Hautausmaalla on arkkuhautoja, joihin myös uurnat voidaan laskea. Täällä myös kappeli, jossa siunauksia toimitetaan.

Honkajoen kirkon vieressä sijaitseva hautausmaa. Alueella sijaisee myös kylmiö, mistä vainaja siirretään kantajien toimesta kirkkoon ennen tilaisuuden alkua.

Kuva: Honkajoen hautausmaa kirkon ympärillä

kuva: Seppo Myllyviita

Isänmaan puolesta muistomerkki honkajoella.      Kuva Honkajoen kappelin hautausmaalta