TIEKIRKKO AVOINNA ARKISIN klo 11-16.

Viikonloppuisin toimitusten aikana.

Kirkon sakastin yläkerrassa on Arja-Leena Piittalan runoja ja maalauksia "Kotitie" teemalla.

Tietoa kirkosta Suomen evankelisluterilaisesta kirkosta löydät tästä linkistä
Elomissio 2017 kappelilla
Elomissio 2017

KUTSUN SINUT KAPPELI-ILTAAN

Ei elokuuta ilman Elomissiota!  Näin on ollut jo kohta 40 vuoden ajan.  Elomissio on tänä kesänä 13 – 18.8.2017.  Tilaisuudet ovat joka ilta klo 19.00 hautausmaapuiston keskellä Kankaanpään Kappelissa.  Jokaisena iltana lauletaan yhdessä hengellisiä lauluja ja kuullaan kiintoisia ja sydämeen käypiä puheenvuoroja.  On myös rukousta ja mahdollisuus henkilökohtaiseen keskusteluun, sielunhoitoon ja tukeen.

Elomission illat ovat myös erinomainen mahdollisuus esittää henkilökohtainen kutsu jollekin sukulaiselle, tuttavalle, ystävälle tulla tilaisuuteen ja tarjota kyytiä ja tilaisuuskumppanuutta.  Voi osallistua yhteen tai useampaan iltaan.  Kun sana puhuu ja puhuttelee, ei olisi ihme vaikka syntyisi voimakaskin sanannälkä.  Suurinta on se, että ”usko tulee kuulemisesta ja kuulemisen synnyttää Kristuksen sana”.

Kutsun Sinut tilaisuuksiin ja rukoilemaan Elomission iltojen puolesta.

Keijo Rainerma