TIEKIRKKO

Kankaanpään kirkko on tiekirkkona. Kirkko avoinna 3.6.- 15.8. arkisin klo 12-16, viikonloppuisin toimitusten aikana. Kirkon sakastin yläkerrassa Jaana Kirjosen käsin ommeltuja "MUISTOKUVIA".  Hartauskuvia- näyttelyn avaus su 3.6. heti messun jälkeen.

KAHVILA VANHA KAPPELI

on avoinna 4.6.-3.8. arkisin klo 10-14. Muista poiketa kahvilla ja tukea lähetystötä.  Etsimme myyntivuoroihin vapaaehtoisia! Lisätietoja Tuomo Taljalta p. 044 7133513 tai tuomo.talja@evl.fi

SEURAKUNTAVAALIT ovat marraskuussa 2018. Asetu ehdokkaaksi, muista äänestää ja osallistu! Vaalien lisätietoa löydät tästä.

SEURAKUNNAN VIRALLINEN SÄHKÖPOSTIOSOITE on muuttunut se on: kankaanpaan.seurakunta@evl.fi

SEURAKUNNAT NEUVOTTELEVAT

Kankaapään, Honkajoen ja Jämijärven seurakuntaliitos toteutuu. Sopimus astuu voimaan 1. tammikuuta vuonna 2019. Jämijärven ja Honkajoen seurakunnista tulee Kankaanpään seurakunnan kappeliseurakuntia. Laajentuneen Kankaanpään seurakunnan luottamushenkilöt valitaan ensi syksyn seurakuntavaaleissa.