Seurakunnan kesäkerhoon voit vielä ilmoitttautua! Löydät kerhon tästä.

TIEKIRKKO

Kankaanpään kirkko on tiekirkkona. Kirkko avoinna 3.6.- 19.8. arkisin klo 12-16, viikonloppuisin toimitusten aikana. Kirkon sakastin yläkerrassa Jaana Kirjosen käsin ommeltuja "MUISTOKUVIA".  Hartauskuvia- näyttelyn avaus su 3.6. heti messun jälkeen.

KAHVILA VANHA KAPPELI

avoinna 4.6.-3.8. Etsimme myyntivuoroihin vapaaehtoisia! Lisätietoja Tuomo Taljalta p. 044 7133513 tai tuomo.talja@evl.fi

SEURAKUNNAN VIRALLINEN SÄHKÖPOSTIOSOITE on muuttunut se on: kankaanpaan.seurakunta@evl.fi

SEURAKUNNAT NEUVOTTELEVAT

Kankaapään, Honkajoen ja Jämijärven seurakuntaliitos toteutuu. Sopimus astuu voimaan 1. tammikuuta vuonna 2019. Jämijärven ja Honkajoen seurakunnista tulee Kankaanpään seurakunnan kappeliseurakuntia. Laajentuneen Kankaanpään seurakunnan luottamushenkilöt valitaan ensi syksyn seurakuntavaaleissa.