Kappalaispappila

Papis

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Kappalaispappila Alun perin seurakunnan kappalaisen virkataloksi rakennettu pappila sijaitsee kauniilla paikalla Ruokojärven rannalla. Pappila muutettiin v. 1978 tehdyn peruskorjauksen yhteydessä lapsi - ja nuorisotyön toimitilaksi. Nykyisin "Papis" on seurakunnan nuoriso ja lapsityöntyön tukikohta.

Sijainti kartalla

Tapahtumat

la 24.3. klo 13.00

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Tilaisuus (Perheiden talvitapahtuma)

Pappilan pihapiirissä talvitapahtuma lapsiperheille la 24.3 2018 klo 13.00-15.00. Ulkona mahdollisuus lasketella liukurilla,nauttia grillimakkaraa ja trippiä, sekä poni kärryajelua. Sisällä kasvomaalausta, askartelua, onnenpyörän pyöritystä, kadonneiden kirjainten etsintää, arvauskilpailua, hartaus kaksi kertaa tapahtuman aikana sekä puffetti, jossa myynnissä pullaa ja kahvia. Muutamia euroja kannattaa varata puffettia , onnenpyörää ja grillimakkaraa varten. Tervetuloa viettämään mukavaa talvista iltapäivää.
ti 27.3. klo 9.30

Tapalankatu 9, 38700 KANKAANPÄÄ

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.