Maata Näkyvissä -festarit, Turku

Maata Näkyvissä -festarit, Turku

Kutsumme sinut mukaan retkelle.

Lue tarkasti tämä sivu, linkit ja ilmoittaudu retkelle mukaan.

MUISTA - ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA!

Toteutamme 18.-20.11. nuorten/iskon retken Turkuun Maata Näkyvissä -festareille.

Festarit toteutetaan Gatorade Center ja messukeskus. Esiintyjinä festareilla on Suomen hengellisen musiikin edustajia aina ulkomaisiin vierailijoihin asti. Käy festareiden nettisivuilla tarkistamassa tilanne vaikka tästä. Jos festarit ovat sinulle vielä oudot käyt katsomassa viime vuoden after movie tästä ja tämän vuoden pääpuhujan esittely tästä.

 

Lähtö

tapahtuu Pappilankadulta pe 18.11. klo 14. Moni teistä joutuu kysymään vapaata lopusta koulupäivää, joten huomioi tämä.

 

Paluu

samaan paikkaan su 20.11. noin klo 17.

 

Osallistumismaksu  

maksetaan käteisellä ennen bussiin astumista tai voit maksaa etukäteen jos toimitat nuorisotoimistoon viikolla turvatietolomakkeen ja retkimaksun.

ALAIKÄISEN RETKELÄISEN HUOLTAJAN SITOUMUS -lomake löytyy PDF muodossa tästä. Tulosta ja täytä se. Jos et saa syystä tai toisesta tulostettua sitä, pyydä hyvissä ajoin tuloste Kaille.

Tarvitsenko rahaa osallistumismaksun lisäksi?

Olemme varanneet majoituksen, ruokailut ja liput, joten et välttämättä tarvitse mukaasi rahaa, mutta alueelta löytyy runsaasti kaikenlaisia myyntipisteitä, joista on mahdollista ostaa mm. lisäruokaa, karkkia, CD-levyjä ja muuta rompetta.

Huomioi tavaroita pakatessasi seuraavat asiat:

Gatorade Centeriin ja messukeskukseen ei saa viedä pulloja, tölkkejä yms. Vain avaamattomat 2dl mehutetrat ovat sallittuja (myös max 100ml käsidesit). Kassit tutkitaan aina sisälle mentäessä, eli jos pärjäät ilman kassia, niin pääset kulkemaan nopeammin.

Konserttien äänenvoimakkuuden tasoa tarkkaillaan koko ajan eikä sitä päästetä nousemaan liian voimakkaaksi. Omat korvatulpat ovat joissain tilanteissa hyvät olla olemassa, mutta niitä myydään kyllä festareillakin.

Vielä muutamia tärkeitä ja huomioimisen arvoisia asioita:

Lähde reissuun ladatulla kännykällä (ja varavirralla), koska sen lataus on vaikeaa paikanpäällä.

Jos esim. vatsasi tai pääsi oireilevat helposti varaudu siihen omin lääkkein. Jos sinulla on lääkitys, muista ottaa kaikki omat lääkkeesi mukaan (ja ilmoita niistä Iikalle ilmoittautumislomakkeella tiedoksi). Jos lääkkeinäsi on joitakin ”voimakkaita” reseptilääkkeitä, niin ota resepti mukaan mahdollisten väärinkäsityksien välttämiseksi.

Jos vielä jäi jotain epäselväksi, niin laita ihmeessä mailia ja kysy rohkeasti. Retken päävastuullisena vetäjänä toimii

Kai Sippola.

p. 044 7133 518 tai 

kai.sippola@evl.fi

Olen syntynyt
Ruokailusta
Retken hinta
Retken hintaan alentavat tekijät
valitse oikea(t)
Olen menossa MN -festareille
Menen MN -festareille, koska