Tuomiokapituli on julistanut haettavaksi Kankaanpään seurakunnan Honkajoen kappeliseurakunnan kappalaisen viran 2.8. klo 15 päättyvin hakuajoin. Lisätietoja 04.06.2021

Lisätietoja avoimesta kappalaisen virasta tästä linkistä

KANKAANPÄÄN SEURAKUNNAN HONKAJOEN KAPPELISEURAKUNNAN KAPPALAINEN

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli julistaa haettavaksi Kankaanpään seurakunnan Honkajoen kappeliseurakunnan kappalaisen viran.

Viran erityisinä tarpeina seurakunnassa nähdään:
- joustavuus ja monipuolisuus
- tiimi-, yhteistyö- ja lähiesimiestaidot
- teologinen osaaminen, oppineisuus ja elämänkokemuksen mukanaan tuoma valmius kohdata eri-ikäisiä seurakuntalaisia
- kulttuurinen avarakatseisuus ystävyysseurakuntatyöhön ja maahanmuuttajien kohtaamiseen
- eduksi luetaan partiotausta tai valmius hakeutua Seppo-koulutukseen
- viran hoitamiseen kuuluu rippikoulutyötä ja
- kirkollisten toimitusten hoitamista koko seurakunnan alueella
Seurakunnan laajuuden vuoksi ajokortti ja oman auton käyttö ovat lähes välttämättömiä.

Virka edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa.
Virkaan on kelpoinen pastoraalitutkinnon suorittanut pappi.
Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote kappalaisen viran hakua varten.

Valituksi tulleen pitää toimittaa seurakunnalle lääkärintodistus ja rikosrekisteriote, joka vaaditaan lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä.

Virka täytetään 1.10.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.
Virassa on 6 kuukauden koeaika.
Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602.

Hakuaika päättyy 2.8.2021 klo 15.00. Hakijoiden tulee varautua haastatteluun seurakunnassa sekä mahdolliseen psykologin arvioon. Kappalaisen valitsee Honkajoen kappelineuvosto.

Virkaa haetaan ensisijaisesti jättämällä sähköinen hakemus osoitteessa http://www.arkkihiippakunta.fi/kirkkoon-toihin/Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Toissijaisesti hakemuksen voi toimittaa myös osoitteeseen Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituliin os. Hämeenkatu 13, PL 60, 20501 TURKU.

Lisätietoja:
Kirkkoherra Mika Kyytinen, mika.kyytinen@evl.fi, p. 044 7133500
Pappisasessori Sari Lehti, sari.lehti@evl.fi, p. 044 7160400
Hiippakuntapastori Pauliina Järvinen, pauliina.jarvinen@evl.fi, p. 0400 126515

Kankaanpään seurakunta hakee kiinteistötyöntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsopimussuhteeseen

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä sekä suntion ja vahtimestarin töitä. Vaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus tai vastaavissa tehtävissä hankittu työkokemus.
Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa, oman auton käyttöä, atk- taitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja käytännön työkokemusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.
Tehtävä kuuluu kirkon palkkauksen vaativuusryhmään 303. Vähimmäispalkka 1 913,92 €, kokemuslisä KirVESTES:in mukaisesti.
Työ pitää sisällään viikonloppu- ja iltatöitä.
Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Kankaanpään seurakunta
Seija Salo
Keskuskatu 51 b

38700 Kankaanpää
tai seija.salo@evl.fi

tai Keijo Haavisto

keijo.haavisto@evl.fi

Lisätietoja antaa seurakuntapuutarhuri Seija Salo puh. 044 7133 550.

Kankaanpään seurakunta hakee tarvittaessa töihin tulevaa siistijää sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu mahdollisesti myös suntion sijaisuuksia sekä kesäaikaan hautausmaan hoitotyötä.

Sijoituspaikkana on ensisijaisesti Jämijärven kappeliseurakunta, tarvittaessa myös muut Kankaanpään seurakunnan tilat.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävä kuuluu kirkon palkkauksen vaativuusryhmään T 1. Vähimmäispalkka 10,99 €,/ tunti, kokemuslisä KirVESTES:in mukaisesti.

Työ pitää sisällään viikonloppu- ja iltatöitä.

Vapaamuotoiset hakemukset  osoitteeseen:

Kankaanpään seurakunta

Hannamari Kekkonen

Keskuskatu 51 b

38700 Kankaanpää

tai hannamari.kekkonen@evl.fi

Lisätietoja antaa talousjohtaja Keijo Haavisto puh. 044 7133 510 keijo.haavisto@evl.fi