Kankaanpään seurakuntaan haetaan kanttoria

Kankaanpään seurakunta hakee kanttoria muuta kirkkohallituksen hyväksymää tutkintoa edellyttävään kanttorin virkaan (nk. C-virka). Otamme huomioon kaikki pätevyydet.

Kankaanpään seurakuntaan kuuluvat lisäksi Honkajoen ja Jämijärven kappeliseurakunnat, sekä Siikaisten ja Karvian alueet. Seurakunnassa on neljä kanttorin virkaa ja seurakuntamuusikko, haettavan viran painopiste (noin 50%) on Jämijärven kappeliseurakunnan alueella, tehtäviä on koko Kankaanpään seurakunnan alueella. Erityisenä tehtävänä on Toivon Torstain lauluryhmän ja yhtyeen harjoittaminen ja johtaminen.

Kanttorin viran yleiset tehtävät on määritelty kirkkojärjestyksen 6. luvun 28 §:ssä. Työ sisältää musiikkia ja kuorotyöskentelyä kaikenikäisten kanssa. Toivomme valittavalta hakijalta hyviä perustaitoja urkujen- ja pianonsoitossa sekä esilaulutehtävissä. Katsomme eduksi erilaisten musiikki-instrumenttien hallinnan, monipuolisen muusikon profiilin ja avoimen ja ennakkoluulottoman työotteen. Työskentely vaatii oma-aloitteisuutta ja hyviä työyhteisötaitoja sekä toimistotyön hallintaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Viran kelpoisuusvaatimus on määritelty kirkon säädöskokoelmassa numero 135. Virka täytetään 1.4.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 502 mukainen 2474,71–2822,71 työkokemuksesta riippuen. Virassa on 6 kk:n koeaika. Virkaan valittavan on esitettävä rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus.

Lisätietoja antaa:

Johtava kanttori Risto Raikaslehto

p. 044 7133 541 (risto.raikaslehto@evl.fi)

Kirkkoherra Mika Kyytinen

p. 044 7133 500 (mika.kyytinen@evl.fi)

hakemukset on oltava perillä 17.2.2023 klo 13 mennessä

sähköpostitse talousjohtaja Keijo Haavistolla keijo.haavisto@evl.fi

tai postitse osoitteella:

Kankaanpään seurakunta

Keijo Haavisto

Keskuskatu 51b

38700 Kankaanpää