Kankaanpään seurakunta hakee tarvittaessa töihin tulevaa siistijää 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu mahdollisesti myös suntion sijaisuuksia sekä kesäaikaan hautausmaan hoitotyötä.

Sijoituspaikkana on ensisijaisesti Jämijärven kappeliseurakunta, tarvittaessa myös muut Kankaanpään seurakunnan tilat.

Arvostamme ammattitaidon lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävä kuuluu kirkon palkkauksen vaativuusryhmään T 1. Vähimmäispalkka 10,99 €,/ tunti, kokemuslisä KirVESTES:in mukaisesti.

Työ pitää sisällään viikonloppu- ja iltatöitä.

Tehtävään valitun tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Valitun tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 30.10.2020 klo 12:00 mennessä osoitteeseen:

Kankaanpään seurakunta

Hannamari Kekkonen

Keskuskatu 51 b

38700 Kankaanpää

tai hannamari.kekkonen@evl.fi

Lisätietoja antaa talousjohtaja Keijo Haavisto puh. 044 7133 510 keijo.haavisto@evl.fi

Kankaanpään seurakunta hakee kiinteistötyöntekijää vakituiseen kokoaikaiseen työsopimussuhteeseen 1.1.2021 alkaen.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia kiinteistöhuollon tehtäviä sekä suntion ja vahtimestarin töitä.

Vaatimuksena on soveltuva ammatillinen koulutus tai vastaavissa tehtävissä hankittu työkokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suomen kielen taitoa, oman auton käyttöä, atk- taitoja, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja käytännön työkokemusta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävä kuuluu kirkon palkkauksen vaativuusryhmään 303. Vähimmäispalkka 1 878,23 €, kokemuslisä KirVESTES:in mukaisesti.

Työ pitää sisällään viikonloppu- ja iltatöitä.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Haastattelut suoritetaan keskiviikkona 04.11.2020 klo 10.00 alkaen. Haastatteluun valituille henkilöille ilmoitetaan asiasta perjantaina 30.10.2020 iltapäivällä.

Kankaanpään seurakunta

Hannamari Kekkonen