Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho Pappilassa, kerho on tarkoitettu perheille. Toimintaan voi tulla ilman ilmoittautumista.

Lapsikuoro

Lapsikuoro Castori harjoittelee

Honkajoen seurakuntatalo

Kerho (Perhekerho)

Kaikille avoin perhekerho Hjoen srk-talolla perjantaisin klo 9.30-11. Tervetuloa leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä!

Honkajoen seurakuntatalo

Tilaisuus (Perheiden ilta Hjoella)

Perheiden ilta Hjolle srk-talolla klo 18 alkaen. Tervetuloa leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Pannaritarjoilu koko perheelle!