Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho Pappilassa, kerho on tarkoitettu perheille. Toimintaan voi tulla ilman ilmoittautumista.

Honkajoen kirkko

Tilaisuus (Enkelikirkko ja Lasten kauneimmat joululaulut)

Enkelikirkko yhteistyössä MLL:n Hjoen osaston kanssa sekä Lasten kauneimmat joululaulut-tilaisuus Honkajoen kirkossa su 15.12.2019 klo 15. Päiväkerholaisten laulu-esitys, enkelikulkue, tarjoilua. Tervetuloa koko perhe.