Sakastipyhäkoulu saarnan aikana.

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Jämijärven vanha pappila

Kerho (Avoin päiväkerho)

Avoin päiväkerho kaikenikäisille lapsille vanhempineen, isovanhempineen, hoitajineen jne. Yhteinen aloitushetki, yhdessäoloa, leikkiä, askartelua ja pientä tarjoilua. Ei ilmoittautumista.

Kerho (Perhekerho)