Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaamuotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho Pappilassa, kerho tarkoitettu perheille. Kerhoon voi tuulla ilman ilmoittautumista.

Junnusäbä

Move-areenalla