Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho kokoontuu Pappilassa tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.00

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Syystori

Kankaanpään torilla