Kirkkomuskari

Kirkkomuskari kerholaisille ja muillekin kiinnostuneille

Lapsityön ja kanttoreiden kirkkomuskari

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Kerho (Perhekerho)

Kankaanpään siunauskappeli