Junnusäbä

Junnusäbä Move-areenalla maanantaisin klo 16-17.

Sähly on maksuton ja tarkoitettu 3. - 6. luokkalaisille pojille. Kerhon vetäjinä toimivat Juho Vehviläinen ja Juho Saari. Kaiken tasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan! Junnusäbän yhteyshenkilö Tuomo Talja.

Junnusäbä

Move-areenalla

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaa muotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.