Pappilan perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Junnusäbä

Move-areenalla

Kerho (Perhekerho)

Perhekerho on tarkoitettu lapsiperheille. Lapsi/lapset voivat toimintaan tulla äidin, isän, mummun, papan, kummin tai muun läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa ollaan yhdessä muiden perheiden kanssa. Toiminta on vapaamuotoista siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan hartauteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä. Joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.