Hyppää sisältöön

TERVETULOA NUORISTYÖN SIVUILLE!

Olemme edenneet hitaasti, mutta varmasti nettisivujen vaihtumiseen vanhasta tähän uuteen. Tämä uusi sivusto tarkoittaa myös uutta sivujärjestystä josta on tarkoitus saada selkeämmät ja tiiviimmät. Nuorisotyön sivut toteutetaan muutamalla alasivulla ja näiden alasivuilla.

  • Tämä etusivu toivottaa sinut tervetulleeksi nuorten sivuille ja tällä sivulla saat perustiedon ja myöhemmin myös työntekijäinfoa.
  • Nuorisotyön sivulla löydät tarkempaa tietoa nuorten toiminnasta. Nuorten toiminta painottuu rippikoulun jälkeiseen aikaan, mutta toivotamme tervetulleeksi myös kaikki yläkoululle siirtyneet ja myös aikuistuneet nuoret.
  • Isko -sivu sisältää isoskoulutukseen liittyvää lisätietoa.
  • Rippikoulut -sivuja on toisinaan yksi ja toisinaan kaksi. Sivun nimen perässä on vuosiluku joka viittaa konfirmaatiovuoteen. Meillä rippikoulujen info annetaan seiskaluokkalaisille toukokuussa ja tuossa vaiheessa tätä ikäryhmää koskeva rippikoulutieto avatanaan näkyville omana sivuna. Tämä sivusto on antamassa tietoa rippikoulusta yleisesti aina seuraavan kesän loppuun asti, jolloin viimeinen rippikouluryhmä konfirmoidaan. Tästä johtuen kesäaikaan sivustollamme on kaksi rippikoulut sivua näkyvissä. Tämän sivun alasivulta löytyy aikanaan avoimeksi tuleva rippikoulun ilmoittautumislinkki.
  • Ilmoittaudu -sivulta löytyy linkki kaikkiin nuorisotyön ennakkoilmoittautumista vaativiin kohteisiin rippikouluun ilmoittautumista lukuun ottamatta rippikouluun ilmoittautumista.

Me olemme saaneet siirrettyä vanhaa www.mercypeople.fi osoitteen tuomaan sinut suoraan tälle sivulle uudelle sivulle.

 

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN.

Nuorisotiimi