Hyppää sisältöön

TERVETULOA NUORISTYÖN SIVUILLE!

Olemme edenneet hitaasti, mutta varmasti nettisivujen vaihtumiseen vanhasta tähän uuteen. Tämä uusi sivusto tarkoittaa myös uutta sivujärjestystä josta on tarkoitus saada selkeämmät ja tiiviimmät. Nuorisotyön sivut toteutetaan muutamalla alasivulla ja näiden alasivuilla.

  • Tämä etusivu toivottaa sinut tervetulleeksi nuorten sivuille ja tällä sivulla saat perustiedon ja myöhemmin myös työntekijäinfoa.
  • Nuorisotyön sivulla löydät tarkempaa tietoa nuorten toiminnasta. Nuorten toiminta painottuu rippikoulun jälkeiseen aikaan, mutta toivotamme tervetulleeksi myös kaikki yläkoululle siirtyneet ja myös aikuistuneet nuoret.
  • Isko -sivu sisältää isoskoulutukseen liittyvää lisätietoa.
  • Rippikoulut -sivuja on toisinaan yksi ja toisinaan kaksi. Sivun nimen perässä on vuosiluku joka viittaa konfirmaatiovuoteen. Meillä rippikoulujen info annetaan seiskaluokkalaisille toukokuussa ja tuossa vaiheessa tätä ikäryhmää koskeva rippikoulutieto avatanaan näkyville omana sivuna. Tämä sivusto on antamassa tietoa rippikoulusta yleisesti aina seuraavan kesän loppuun asti, jolloin viimeinen rippikouluryhmä konfirmoidaan. Tästä johtuen kesäaikaan sivustollamme on kaksi rippikoulut sivua näkyvissä. Tämän sivun alasivulta löytyy aikanaan avoimeksi tuleva rippikoulun ilmoittautumislinkki.
  • Ilmoittaudu -sivulta löytyy linkki kaikkiin nuorisotyön ennakkoilmoittautumista vaativiin kohteisiin rippikouluun ilmoittautumista lukuun ottamatta rippikouluun ilmoittautumista.

Me emme ole vielä saaneet siirrettyä vanhaa www.mercypeople.fi domainia tälle uudelle sivulle. Jos vanhasta muistista kirjoitat vanhan osoitteemme löydät vanhat sivumme joita kuitenkaan emme enää päivitä. Toivottavasti lähiaikoina vanha osoite tuo sinut näille uusille sivuille.

 

Nyt elämme vuoden vaihtumisen aikaa. Joulu ja Uusivuosi ovat monille loman aikaa. Seurakunnassa kuitenkin tapahtuu myös nyt paljon nyt joulun vapailla. Nuorille tämän vuoden viimeinen tilaisuus on nuorten tapaninseurat Hakoniemen saunalla 26.12. klo 17 alkaen. Lisäksi joulun pyhinä on lukuisia tilaisuuksi kirkoissa, joten toivottavasti näemme myös niissä. Ensi kevätkauden ohjelman löydät tältä sivulta. 

 

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN.

Nuorisotiimi