Leiri

Isien ja poikien yö kirkossa

Toista kertaa Isät ja pojat yöpyvät kirkossa. Mukaan omat yöpymisvälineet. Ruokailu tapahtuu isien johdolla joko omin eväin tai noutoruokana. Ilmoittautuminen juha.erkkila@evl.fi. Vapaa pääsy!

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho