Leiri

Isien ja poikien yö kirkossa

Toista kertaa Isät ja pojat yöpyvät kirkossa. Mukaan omat yöpymisvälineet. Ruokailu tapahtuu isien johdolla joko omin eväin tai noutoruokana. Ilmoittautuminen juha.erkkila@evl.fi. Vapaa pääsy!

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Kankaanpääsalissa (Kangasmoisionkatu 1)

Toivon Torstai

TOIVON TORSTAI Kankaanpääsalissa (Kangasmoisionkatu 1)
klo 18.30. Yhteislaulut housebandin johdolla alkavat klo 18. Iltatee.

Perhekerho