Kerho (Bible journaling -"kuviskerho" kaikenikäisille)

Torikulman toimistomme

BIBLE JOURNALING Torikulman kokoustila klo 12-15 Raamatun tekstiä kuviksi ja ajatuksisksi, omat kynät/värit/paperit/Raamattu mukaan. Kaikenikäisille!

BIBLE JOURNALING Torikulman kokoustila klo 12-15. Raamatun tekstiä kuviksi ja ajatuksisksi, omat kynät/värit/paperit/Raamattu mukaan. Kaikenikäisille!

Tilaisuus

seurat Sakari Lähteenmäellä

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.