Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho kokoontuu Pappilassa tiistaisin ja torstaisin klo 9.30-11.00

Sakastipyhäkoulu

Junnusäbä

Junnusäbä Move-areenalla maanantaisin klo 16-17.

Perhekerho