Tilaisuus (Donkkis)

Alakouluikäisten Donkkis Big Night ilta

Toiminnallinen ilta jossa nautitaan nyyttärieväitä, lauletaan, kuunnellaan hartaus ja kierretään toimintapisteissä. Illassa mukana kaksi seurakunnan työntekijää seuraavista: Anna-Mari Erkkilä, Juha Erkkilä, Tuomo Talja ja Jaakko Rainerma

Perhekerho

Perhekerho on tarkoitettu lapsille ja perheille. Lapsi/lapset voivat toimintaa tulla äidin, isän , mummu, papan, kummin tai muun lapselle läheisen aikuisen seurassa. Perhekerhossa olla yhdessä muiden perheiden kanssa. Siellä mm. juodaan kahvit, osallistutaan harteuteen, leikitään ja puuhastellaan yhdessä joskus askarrellaan tai lauletaan leikkilauluja.

Perhekerho