Kuorotoiminta

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro on perustettu v. 1949 ja tällä hetkellä siinä on 26 laulajaa. Perinteisten adventti- ja kevätkonserttien lisäksi kuoro avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kirkkokuoro laulaa erityyppistä hengellistä musiikkia ja kuoroon voi liittyä kuka tahansa lauluintoinen. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin seurakuntakeskuksen salissa klo 18.30-20.30. Kuoroa johtavat Risto ja Marita Raikaslehto.

Kamarikuoro Capotela

Kamarikuoro Capotela toimii projektityyppisesti ja harjoittelee kuukauden 1. ja 2. torstaina klo18-20 seurakuntakeskuksessa. Kuoron ohjelmisto koostuu suurten kirkkoteosten osista, hengellisistä lauluista kautta aikojen sekä keskeisestä kamarikuoromateriaalista. Kevään 2009 pääprojekteina on perinteinen Palmusunnuntain konsertti, tänä vuonna Händelin merkeissä sekä kepeämpi kevätkonsertti osuus. Uudet laulajat ovat myös tervetulleita. Kuoroa johtavat Risto ja Marita Raikaslehto.

lapsikuoro Castori kokoontuu keskiviikkoisin klo 16.30 kirkossa. Mukaan mahtuu innokkaita laulajia.

Lisätietoja:

Risto puh. 044 7133541

Marita puh. 044 7133540

Toivon Torstain houseband ja esilauluryhmä

Toivon torstai-iltojen esilauluryhmään ja Housebandissa laulaa ja soittaa joukko eri ikäisiä ihmisiä. Mukaan mahtuu!

Kuoron ja bändin tehtävänä on yhteislaulun johtaminen Toivon torstai-illoissa.

Kirkkokuoro

Kirkkokuoro on perustettu v. 1949 ja tällä hetkellä siinä on 26 laulajaa. Perinteisten adventti- ja kevätkonserttien lisäksi kuoro avustaa jumalanpalveluksissa ja esiintyy seurakunnan eri tilaisuuksissa. Kirkkokuoro laulaa erityyppistä hengellistä musiikkia ja kuoroon voi liittyä kuka tahansa lauluintoinen. Harjoitukset pidetään keskiviikkoisin kirkossa klo 18.30-20.30. Kuoroa johtavat Risto ja Marita Raikaslehto.

Kirkkokuoro kaipaa lisää laulajia. Varsinkin miesäänistä on pulaa.

Kokoonnumme harjoitusten merkeissä joka keskiviikko klo 18.30-20.30.

Laulamme jumalanpalveluksissa n. 10 kertaa vuoden aikana. Lisäksi osallistumme konsertteihin. Kolmen kuukauden kesätauon jälkeen aloitamme elokuun lopulla syyskauden. Kuoroharjoituksista ilmoitetaan seurakuntapalstalla.

Laulaminen on terveellistä ja siitä saa hyvän mielen ja voit hyödyntää saamaasi laulunlahjaa.

Jos osaat laulaa ja pidät laulamisesta ja Sinulla on keskiviikkoiltaisin vapaata, olet tervetullut iloiseen joukkoomme.

Pätevän lauluopetuksen lisäksi saat käyttöösi:

• kuoroasun
  • nuottikansion
  • uusia ystäviä
  • hyvän harrastuksen ilmaiseksi
  • tarvittaessa järjestämme lastenhoidon harjoituspaikalla.

Kamarikuoro Capotela

Kamarikuoro Capotela toimii projektityyppisesti ja harjoittelee kuukauden 1. ja 2. torstaina klo18-20 kirkossa. Kuoron ohjelmisto koostuu suurten kirkkoteosten osista, hengellisistä lauluista kautta aikojen sekä keskeisestä kamarikuoromateriaalista. Uudet laulajat ovat myös tervetulleita.

Kuoroa johtavat Risto ja Marita Raikaslehto.

Perinteisiä konsertteja on palmusunnuntaina ja adventtina sekä kevyempi kevätkonsertti toukokuulla.