Musiikki

Musiikki kulkee kiinteästi mukana kaikessa seurakunnan toiminnassa. Repivän ja hajanaisen ajan keskellä tarvitaan entistä enemmän evankeliumin parantavaa ja hoitavaa vaikutusta myös musiikin keinoin välitettynä. Oman musisointinsa ohella kanttorit innostavat ja kokoavat koko seurakuntaa yksittäin ja ryhminä toteuttamaan kirkkomusiikkia. Musiikkityön keskeistä sarkaa ovat jumalanpalvelusmusiikki, kuorotoiminta, musiikkikasvatus sekä konserttitoiminta.

Kanttoreina toimivat Risto ja Marita Raikaslehto.

Kuorotoiminta

Kankaanpään seurakunnassa toimii kirkkokuoro, kamarikuoro Capotela ja lastenkuoro Castori sekä Toivon Torstai-iltojen lauluryhmä.

Urut

Kankaanpään srk omistaa kahdet urut. Hans Heinrich on rakentanut kirkon urut v. 1972 (III/40). Siunauskappelin urut (II/7) ovat Kangasalan Urkurakentamon tuotantoa vuodelta 1957.

Kakaanpään kirkon urut